Mijn Hele Ervaring

Het Verdoofde Kind

   Dit is mijn Recensie op De HulpVerlening in Mijn Jaren Door

 Ik ben in de Jaren Door Veel Gepest en heb het meerdere malen aangegeven bij mijn scholen. scholen trekken er niet veel van aan je krijgt een maatschappelijk werker toe gewezen, naar zoveel keren vertrouw je een Maatschappelijk werker en verteld ik mijn verhaal op school.een paar uur later was de gemeente bij mij thuis ik was verbaasd dat het zo snel zou gaan zou het nou toch werken die hulpverlening?, We besproken de zaken maar wat ik merkte was dat de Gemeente Niet naar mijn Verhaal aan Stond en het oor stond alleen maar naar de ouders. Gericht de Zaken van het kind werd niet naar Gevraagd of gehoord en kregen wij een Ambulant Spoed Hulpverlener toegewezen, mijn vertrouwen was Geschaafd Alweer! Door de Gemeente en School. paar dagen later kwam de ambulante hulp te pas we gingen weer om Tafel met zijn alle en besproken de Problemen, Wat mij op viel is dat er Steeds 1 iemand de Oorzaak was en dat was ik want ik was het probleem en er werd niet gevraagd waardoor die problemen zijn ontstaan. De Ambulante Hulp Van Xonar Bieden niet de Juiste hulp voor mij en heeft ook niet het Oor naar de Client (Ik Dus) Gericht. mijn emoties liepen op woede agressie en verdriet, uiteindelijk Kwam ik Terecht in de Crisis Reflex Jeugd Groep van Xonar er zou mij beloofd worden Dat ik er Veilig zou zijn en dat ze op mij zouden letten, (aldus de vraag van mijn ouders) het zou een Veilige plaats moeten zijn. ik kwam er op gesprek om mij zelf voor te stellen ik kreeg rare vragen gesteld die mij nog nooit eerder zijn gesteld zoals: Heb je wel eens neigingen om Zelfmoord te plegen?, Het eerste wat in mij opkwam was dat er weer vragen werden gesteld die nooit aan De Orde zijn hoeven komen, ik Antwoorde Met Nee ik heb niks hoeven Tekenen ik werd er voor een paar Daagjes Geplaats. maar in plaats van dat ik me er fijn voelde zag ik dat er veel kinderen zaten die teruggetrokken waren en heel afzijdig van iedereen waren, ik stelde hun een vraag waarom en als antwoord kreeg ik te horen omdat er toch nooit naar mij word geluisterd wij zijn maar een nummer en meer zijn wij niet voor hun!. er werd op de Jeugdopvang Groep van Xonar Gevochten Gerookt Drugs Gebruik Leidingen die op hun bek werden Geslagen Aldus niet een Veilige plek om een Puber op te vangen. doordat ik meer met de cliënten ben gaan praten heeft het mij motivatie gegeven om voor mijzelf weer op te komen en voor die andere,  ik heb op die dag in de nacht een filmpje gemaakt hoe het er aan toe ging, geschreeuw Harde Muziek Geen Leiding te Bekekenen in de nacht iedereen kon zijn gangetje wel gaan het heeft ongeveer 3uur geduurd voordat er een leiding aan te pas kwam in de nacht maar voordat hij er was was iedereen hem al gepeerd terug zijn bed in.  de volgende dag zag een van de leidingen het Filmpje ik moest op Gesprek komen en Gaf als Antwoord: omdat het hier niet veilig is en omdat ik me hier ook niet veilig voel en niet alleen ik maar ook meerdere andere Cliënten Hier.

 

Als Antwoord kreeg ik te horen dat ie aangifte tegen ons ging doen en dat hij onze ouders op de hoogte zou Brengen hij heeft ook gezegd dat telefoons niet toegestaan zijn in de nacht ik heb in het begin niks hoeven tekenen en iedereen had een telefoon op zak en kon er mee op internet Buiten dat om Heeft Xonar een HKZ-Keurmerk 

 

(Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) het betekent dat xonar normaal deze Diensten moet Kunnen Nakomen 

Zoals 

de zaken intern goed op orde heeft;

de klant principieel centraal stelt;

betrouwbare resultaten kan presenteren;

voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

 

In het eerste Falen ze al Ze hebben de Zaken binnen niet op orde en Willen dus dat er geen beelden naar buiten worden gebracht hoe het er binnen aan toe gaat dat was mijn indruk

 

 

Mijn ouders Kregen door middel van het Filmpje en het contact wat gelegd is geworden door xonar op de Hoogte Dat de Hulpverlening niet hun beloftes is nagekomen en hebben mij ook Per Direct Mee Naar Huis Genomen Gelukkig

 

In de tussentijd zijn er dingen opgestart voor mij zoals Mondriaan wat niet met de Client en de  ouders is Besproken het enigste doel wat ik had Was iemand die mijn verhaal aan hoorde meer niet  uiteindelijk heb ik alles van Hulpverlening Stopgezet naar dat Xonar is Afgelopen ik heb mijzelf nu weten te herpakken en motivatie gekregen om het leven van een andere kant te bekijken

 

Dagelijks worden er Kinderen weg Geschoven als een Nummer Door School en de Hulpverlening omdat ze niet luisteren naar wat het kind echt nodig heeft en wat echt de problemen zijn van het kind 

 

School en Hulpverlening Luistert Ook meer naar de Ouder dan Naar het kind zelf 

 

Dagelijks Worden Kinderen Zeer Heftig Gepest of Mishandeld 

 

Maandelijks Plegen Kinderen Zelfmoord omdat ze zich niet gehoord voelen of Verwaarloost Voelen 

 

 

Dagelijks zijn Honderden Kinderen De Dupe Van Hulpverlening Die Faalt in het Helpen en Luisteren Naar het Kind Zijn problemen en wat het wil 

 

Dagelijks Vullen Scholen een  TLV (toelaatbaarheidsverklaring voor het (v)so) En ik weet Waarom Het pesten in Nederland Word Niks aan Gedaan Waardoor het Gepest Kind zijn emoties Zo Hoog oplopen dat het de Controle Verliest over zichzelf en de Pester wat aandoet Waardoor Het Gepest Kind de Dupe is en Word Weg gestuurd als Lastig Agressief kind maar dat is niet zo ik heb het zelf ook Gehad ik ben zelf gepest en dit is ook bij mij gebeurt ik werd aan de kant geschoven met mijn verhalen over het pesten en ben dus op een So School beland in de Basisschool tijd op de Middelbare School heeft het pesten zich Herhaald maar ben in Heftige Discussie met de school gegaan Samen met mijn ouders en werd opdat moment weg gestuurd. 

 

Dagelijks Falen Hulpverleners Kinderpsychologen en Maatschappelijk werkers het kind word niet gehoord en word Door Gestuurd Volgens de regels van de School of Hulpverlening ze kijken niet naar het kind en wat er speelt en wat het kind wil NEE ze kijken naar de omstandigheden en maken uit dat op wat voor hulp er nodig is volgens het stappenplan van de School of Hulp Verlening 

 

Er Bestaan Ook Jeugdopbouwwerkers Hulpverlening en school zeggen dat dat geen officiële hulp verleners zijn maar ik bekijk dat anders de Jeugdopbouwwerkers komen Dagelijks met deze kinderen in aanraking en Weten hoe het is om als Kind dit door te staan zij Luisteren naar het kind en proberen samen met het kind een Oplossing te vinden zodat het Kind zich fijner Zal gaan Voelen Deze mensen worden afgeschreven door de hulpverlening en Scholen omdat het niet Officieel word gezien als Ondersteuning voor het kind ik heb met kinderen van mijn leeftijd gesproken en hebben aangegeven dat Jeugdopbouwwerkers hun Sneller begrepen met wat ze dwars zat en dat de Jeugdopbouwwerkers de kinderen beter behandelde met hun problemen en zich konden inleven in de problemen van het kind (:

 

De jongens waar ik mee heb gepraat hebben voor de Jeugdopbouwwerkers Hulpverleners Gehad Zoals Xonar mijn verhaal en dat van hun komt Heel erg Over elkaar dat de hulpverlening niet naar het kind luistert en niet de juiste hulp bied wat de Jeugdopbouwwerkers wel Doen  

 

ik heb dit zelf allemaal Gezien en Doorgemaakt en Heb Dit Geschreven in de hoop Dat Scholen En Hulpverleners Wakker worden dat ze NAAR HET KIND moeten gaan kijken en niet altijd naar het stappenplan wat zij moeten doen en altijd maar naar de Documenten te kijken wat het kind heeft gedaan en wat de ouders vinden en  zeggen  door dit allemaal wordt het Vertrouwen in hulpverlening als maar minder minder en minder………..

 

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █